Ontmoet het team van Huisartsenpraktijk de Makroon

Huisartsenpraktijk de Makroon is onderdeel van Makroon Medisch Centrum.
Maak hier kennis met de huisartsen en alle andere teamleden van  Huisartsenpraktijk de Makroon.

Huisartsen

Dr. Karim Bouch, Huisarts

Dr. Karim Bouch, Huisarts

Dr. Karim Bouch, onze Chief Medical Officer, is een zeer ervaren huisarts. In de praktijk is hij aanwezig van maandag tot en met vrijdag.

Aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij de studies celbiologie en geneeskunde voltooid, waarna hij zich gespecialiseerd heeft tot huisarts.

Voordat hij begin 2016 Makroon Medisch Centrum opgericht heeft, was hij 3,5 jaar werkzaam als huisarts in Amsterdam-West en ervoor als huisarts in Almere. Daarvoor was hij werkzaam als arts ouderengeneeskunde bij Zorggroep Almere, waarhij veel ervaring opgedaan heeft met geriatrische zorg. Eerder was dr. Bouch arts in Spanje en arts in het Slotervaartziekenhuis, waar hij met diverse specialismen waaronder interne geneeskunde, maag-, darm- en leverziekten, cardiologie, longziekten en Intensive Care ervaring opgedaan heeft.

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft hij zich de afgelopen jaren extra bekwaamd in:

Dr. Bouch is lid van de Landelijke Huisartsen Verenging (LHV) en is aangesloten bij de regionale klachtenregeling, hij staat tevens ingeschreven in het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden (CHBB) als Echografisch Bekwame Huisarts en Erkend Kwaliteitsconsulent (EKC) en is Erkend Arts Reizigersadvisering door het Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Hij is opleider van artsen in opleiding bij het Academisch Medisch Centrum (AMC) en leermeester Physician Assistant aan Inholland University.

Dr. Niek ter Mors, Huisarts

Dr. Niek ter Mors, Huisarts

Dr. Niek ter Mors is een zeer ervaren huisarts en kaderarts Ouderengeneeskunde i.o. In de praktijk is hij op maandag en donderdag aanwezig.

Aan de Universiteit van Rotterdam studeerde hij geneeskunde, waarna hij zich gespecialiseerd heeft tot huisarts in 2007.

Hij werkte enkele jaren als arts in verschillende ziekenhuizen op de afdelingen gynaecologie en psychiatrie. Hij deed ervaring op in verschillende huisartspraktijken en werkte met verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. Dr. Niek ter Mors werkte als huisarts in Singapore voor bijna 5 jaar en kent de problemen en uitdagingen die een relocatie met zich meebrengt.

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft hij speciale aandacht voor:
Dr. Marly Appelman, Huisarts

Dr. Marly Appelman, Huisarts

Dr. Marly Appelman is in de praktijk aanwezig op dinsdag en woensdag.

Zij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben als arts kindergeneeskunde heeft zij zich vervolgens gespecialiseerd tot huisarts. Ervaring deed zij op in verschillende afdelingen van een ziekenhuis, zoals de gynaecologie, spoedeisende hulp, geriatrie, psychiatrie en diverse huisartsenpraktijken. 

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft zij speciale aandacht voor:
Dr. Joep Schats, Huisarts

Dr. Joep Schats, Huisarts

Dr. Joep Schats is in de praktijk aanwezig op vrijdag.

Hij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft zich vervolgens gespecialiseerd tot huisarts. Ervaring deed hij op in verschillende afdelingen van een ziekenhuis, een SOA polikliniek en diverse huisartsenpraktijken. 

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft hij speciale aandacht voor:
Dr. Sanne Wisman, Huisarts

Dr. Sanne Wisman, Huisarts

Dr. Sanne Wisman is een zeer ervaren huisarts. In de praktijk is zij aanwezig op maandag en vrijdag.

Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde zij geneeskunde waarna de opleiding tot huisarts volgde aan de Vrije Universiteit. Na een aantal jaar als waarnemend huisarts gewerkt te hebben heeft zij een jaar in Curacao gewoond en gewerkt. Vervolgens heeft zij 6 jaar haar eigen praktijk gehad in Amsterdam-Noord.

Naast het werk in onze praktijk geeft Dr. Wisman les aan geneeskunde studenten en co-assistenten in het Academisch Medisch Centrum. Daarnaast volgt zij een 2,5 jarige opleiding tot erkende coach en supervisor, speciaal voor medici, een zogenaamde kaderopleiding voor huisartsen en specialisten.

Naast de algemene huisarts geneeskunde heeft zij speciale aandacht voor:

Physician Assistants

Anne-Marieke Graafmans, Physician Assistant

Anne-Marieke Graafmans, Physician Assistant

Anne-Marieke Graafmans werkt in onze praktijk als Physician Assistant en is van maandag tot en met vrijdag aanwezig. Zij kan diverse taken van de huisarts overnemen, zoals bijvoorbeeld lichamelijk onderzoek, het in kaart brengen van klachten (anamnese), de diagnose en de behandeling van veel voorkomende (chronische) ziekten. Voor medische zaken is zij de rechterhand van de huisarts.

In 1997 heeft Anne-Marieke zich gespecialiseerd als spoedeisende hulp verpleegkundige, waarna zij in diverse academische- en perifere ziekenhuizen in Nederland werkzaam geweest is. 

Naast het werk in onze praktijk is Anne-Marieke filmmaakster. In 2011 studeerde zij af aan de Nederlandse Filmacademie. Net als haar eerdere documentaires, is, in september 2016, haar meest recente documentaire De Roze Wolk op de Nederlandse televisie uitgezonden. 

Susan Pinto, Physician Assistant i.o.

Susan Pinto, Physician Assistant i.o.

Susan Pinto werkt in onze praktijk als Physician Assistant i.o. op dinsdag, woensdag en vrijdag. Zij kan diverse taken van de huisarts overnemen, zoals bijvoorbeeld lichamelijk onderzoek, het in kaart brengen van klachten (anamnese), de diagnose en de behandeling van veel voorkomende (chronische) ziekten. Voor medische zaken is zij de rechterhand van de huisarts.

Voordat Susan met haar studie Physician Assistant begon, heeft zij huidtherapie gestudeerd en was onder andere zes jaar als huidtherapeut bij een dermatoloog werkzaam. Naast het werk in onze praktijk is Susan eigenaresse van twee huidtherapie-praktijken waar zij onder meer huidtherapeutische- en oedeemtherapiebehandelingen geeft.

Consulenten Geestelijke Gezondheidszorg

Jan Steunenberg, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Jan Steunenberg, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg

Jan Steunenberg werkt in onze praktijk als Consulent Geestelijke Gezondheidszorg op woensdag en vrijdag. Hij geeft ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek.

Sinds 2009 is Jan klinisch werkzaam in de psychiatrie als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Hij heeft landelijk in diverse psychiatrische ziekenhuizen gewerkt, voornamelijk op acute opname afdelingen. Daarnaast heeft hij ook gewerkt met adolescenten en patiënten in een forensisch kader. De laatste jaren heeft hij zich in het bijzonder bezig gehouden met verslavingszorg op zijn afdeling.

Jan is gecertificeerd Mindfulness trainer. Daarnaast is hij geschoold in Cognitief Gedragstherapeutisch werken.

Liselore Timmers, Psycholoog, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg i.o.

Liselore Timmers, Psycholoog, Consulent Geestelijke Gezondheidszorg i.o.

Liselore Timmers werkt in onze praktijk als psycholoog en als Consulent Geestelijke Gezondheidszorg i.o. op donderdag. Onder supervisie van de huisarts geeft zij ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling en verwijst zo nodig patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek. 

Liselore heeft neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestudeerd en heeft werkervaring opgedaan als neuropsycholoog binnen de revalidatie en psychiatrische geriatrie. Zij heeft neuropsychologisch onderzoek uitgevoerd en zorgverleners ondersteund in de omgang met ouderen met dementie.

Naast het werk in onze praktijk begeleid Liselore mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel in de thuissituatie. 

Doktersassistenten

Malika Ait Mbarek, Doktersassistente

Malika Ait Mbarek, Doktersassistente

Malika Ait Mbarek werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Malika opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering en is gecertificeerd voor het uitvoeren van uitstrijkjes.
Mayssae el Faghloumi, Doktersassistente

Mayssae el Faghloumi, Doktersassistente

Mayssae el Faghloumi werkt in onze praktijk als vaste vervangende doktersassistente. Zij is niet op vaste dagen aanwezig. Nadat Mayssae enige tijd als vaste doktersassistente in onze praktijk werkzaam is geweest, studeert zij nu verpleegkunde. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Mayssae opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering.
Karen Izumi, Doktersassistente

Karen Izumi, Doktersassistente

Karen Izumi werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is van maandag tot en met vrijdag aanwezig. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Samim Faryabi, Doktersassistent

Samim Faryabi, Doktersassistent

Samim Faryabi werkt in onze praktijk als vaste vervangende doktersassistent. Hij is niet op vaste dagen aanwezig. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten als doktersassistent kan hij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot zijn takenpakket. Nadat Samim enige tijd als vaste doktersassistent in onze praktijk werkzaam is geweest, studeert hij nu International Business op de Hogeschool van Amsterdam.
Hayat Chahtit, Doktersassistente

Hayat Chahtit, Doktersassistente

Hayat Chahtit werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket. Daarnaast is Hayat opgeleid tot Assistente Reizigersadvisering.
Larissa Donkers, Doktersassistente

Larissa Donkers, Doktersassistente

Larissa Donkers werkt in onze praktijk als doktersassistente. Zij is van maandag tot en met vrijdag aanwezig. Naast het ontvangen en te woord staan van patiënten kan zij ook kleine medische handelingen zoals bloeddruk opmeten, bloed prikken en oren uitspuiten uitvoeren. Ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Artsen en Doktersassistenten in opleiding

Arts i.o.

Arts i.o.

Doorgaans is er een arts i.o. aanwezig van maandag tot en met vrijdag. In het kader van zijn/ haar studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam loopt hij/ zij vijf weken haar co-schap Huisartsgeneeskunde in onze praktijk. De co-schap Huisartsgeneeskunde is de laatste reguliere co-schap van de 6-jarige studie Geneeskunde. 
Soraya Daniels, Doktersassistente i.o.

Soraya Daniels, Doktersassistente i.o.

Soraya Daniels werkt in onze praktijk als doktersassistente i.o. op donderdag en vrijdag. In het kader van haar opleiding Doktersassistente aan Amsterdamse Stichting tot Opleiding van Praktijkassistenten (ASOP) loopt zij stage in onze praktijk. Onder supervisie van de doktersassistenten ontvangt zij patiënten en staat hen te woord. Zij voert kleine medische handelingen uit zoals bloeddruk opmeten en ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Louiza Slimi, Doktersassistente i.o.

Louiza Slimi, Doktersassistente i.o.

Louiza Slimi werkt in onze praktijk als doktersassistente i.o. op woensdag en vrijdag. In het kader van haar opleiding Doktersassistente aan de Capabel Onderwijs Groep te Amsterdam loopt zij stage in onze praktijk. Onder supervisie van de doktersassistenten ontvangt zij patiënten en staat hen te woord. Zij voert kleine medische handelingen uit zoals bloeddruk opmeten en ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Noura Bahous, Doktersassistente i.o.

Noura Bahous, Doktersassistente i.o.

Noura Bahous werkt in onze praktijk als doktersassistente i.o. op donderdag en vrijdag. In het kader van haar opleiding Doktersassistente aan het Regio College loopt zij stage in onze praktijk. Onder supervisie van de doktersassistenten ontvangt zij patiënten en staat hen te woord. Zij voert kleine medische handelingen uit zoals bloeddruk opmeten en ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.
Marouane Quesseksou, Doktersassistent i.o.

Marouane Quesseksou, Doktersassistent i.o.

Marouane Quesseksou werkt in onze praktijk als doktersassistent i.o. op maandag en dinsdag. In het kader van zijn opleiding Doktersassistent aan het Regio College te Zaandam loopt hij stage in onze praktijk. Onder supervisie van de doktersassistenten ontvangt hij patiënten en staat hen te woord. Hij voert kleine medische handelingen uit zoals bloeddruk opmeten en ook administratieve werkzaamheden behoren tot zijn takenpakket.

Deborah Jelizi, Doktersassistente i.o.

Deborah Jelizi, Doktersassistente i.o.

Deborah Jelizi werkt in onze praktijk als doktersassistente i.o. op woensdag en vrijdag. In het kader van haar opleiding Doktersassistente aan de Capabel Onderwijs Groep te Amsterdam loopt zij stage in onze praktijk. Onder supervisie van de doktersassistenten ontvangt zij patiënten en staat hen te woord. Zij voert kleine medische handelingen uit zoals bloeddruk opmeten en ook administratieve werkzaamheden behoren tot haar takenpakket.

Ondersteunende paramedici

Ondersteunende paramedische diensten worden geleverd door onder meer:

Ondersteunend niet-medische staf

Wouter Bus, Praktijkmanager

Wouter Bus, Praktijkmanager

Wouter Bus is onze praktijkmanager. Hij is doorgaans op donderdag en vrijdag aanwezig. Als praktijkmanager is Wouter verantwoordelijk voor onder meer het financieel-, personeels-, klachten en suggesties-, beleids- en proces- en leveranciersmanagement. Hiervoor was hij anderhalf jaar als Financieel- en Management Assistent in onze praktijk werkzaam. Wouter is bereikbaar via bus@hapdemakroon.nl
©2018 All rights reserved. Huisartsenpraktijk de Makroon - Makroon Medisch Centrum - KB Medical Services.