Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon

Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon

Online inschrijving

Online inschrijving


Wilt u zich bij onze praktijk inschrijven? Hier kunt u zich online inschrijven.
Herhaalrecepten

Herhaalrecepten


U kunt bij uw huisarts een verzoek indienen uw huidige medicatie te herhalen. Hier kunt u herhaalrecepten online aanvragen.
E-Consult

E-Consult


Heeft u een kleine, niet spoedeisende, vraag aan uw huisarts? Hier kunt u uw vraag per e-consult voorleggen
.
Amsterdam Tourist Doctors

Amsterdam Tourist Doctors

Heeft u bezoek uit het buitenland, bent u zelf een toerist of een expat en is er een dokter nodig?
Dan kunt u 24/7 bij onze toeristen - en hotel dokter Amsterdam Tourist Doctors terecht.
Moderne huisartsenpraktijk, middenin hartje Amsterdam!

Moderne huisartsenpraktijk, middenin hartje Amsterdam!

Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon, een moderne en op service gerichte huisartsenpraktijk middenin hartje Amsterdam, vlakbij het Leidseplein. De nieuwste technologische- en wetenschappelijke ontwikkelingen worden door ons op de voet (op)gevolgd. Samen werken wij aan uw zorg. In het filmpje hiernaast presenteren wij graag aan u wie wij zijn en wat u van ons kunt verwachten!
Samen werken aan uw zorg

Samen werken aan uw zorg

In onze praktijk streven wij ernaar u hoogwaardige, moderne, complete en toegankelijke medische zorg te bieden volgens de allerlaatste nationale- en internationale richtlijnen. Wij bieden ruime openingstijden, maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur. Onze consulten zijn 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten en kunt u zelf online inplannen. U kunt de hele dag voor bloedafname, urine-, ontlasting- en SOA (seksueel overdraagbare aandoeningen) onderzoek in ons eigen laboratorium terecht. Wij werken instensief samen met diētisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten in ons centrum en met diverse (para-) medisch specialisten in de buurt. Hier kunt u ons team ontmoeten.

Hier vindt u het laatste nieuws over de praktijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen in de praktijk? Volg ons op Facebook!


©2017 Huisartsenpraktijk De Makroon - KB Medical Services.