Welkom op de website van huisartsenpraktijk De Makroon.

Welkom op de website van huisartsenpraktijk De Makroon.

Online Inschrijven

Online Inschrijven

Hier vindt u ons aanmeld en inschrijfformulier. Als u zich wilt aanmelden voor de praktijk klik dan hier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan snel contact met u op.
Herhaalrecepten

Herhaalrecepten

Hier kunt u inloggen op de beveiligde omgeving van huisartsenpraktijk de Makroon voor uw herhaalrecepten. Heeft u hulp nodig ij het inloggen? mail dan naar info@hapdemakroon.nl.
E-Consult

E-Consult

Alle zorg onder één dak. Welkom bij Medisch Centrum De Makroon. Als u hier klikt kunt u online uw medische vragen aan uw huisarts stellen. Wellicht kunnen we zo uw eerste zorgen wegnemen.
Webcam Consult

Webcam Consult

Uw huisartsenpraktijk start binnenkort met een pilot die betrekking heeft op deze moderne vorm van communicatie. Heeft u belangstelling voor deze pilot dan kunt u zich hier aanmelden.

HAP De Makroon binnenkort interactief

Huisartsenpraktijk De Makroon start binnenkort met en pilot, ( een eerste test). Deze pilot bestaat uit contact met uw huisarts door het gebruik van uw pc en webcam. Een zogenaamd webcamconsult. Op deze, interactieve manier, zal uw huisarts binnenkort spreekuur gaan houden. Door het downloaden en installeren van een programma op uw pc kunt u in de toekomst ook vanuit huis met uw huisarts in gesprek gaan. Deze pilot zal binnenkort van start gaan en u kunt zich aanmelden als u er belangstelling voor heeft. Klik voor het aanmelden op de button hieronder.


Samen werken aan zorg.

Samen werken aan zorg.

De zorg geconcentreerd op één locatie, goede onderlinge communicatie en het gemak van elkaar kennen. Wij combineren alle facetten van zorg in ons gebouw. Door deze intensieve samenwerking in Medisch Centrum De Makroon proberen wij u een zo breed mogelijk zorgpakket aan te bieden.

Huisartsenpraktijk

 

Als Amsterdammer bent u al jaren gewend om uw boodschappen te doen wanneer het u uitkomt, dus bij huisartsenpraktijk De Makroon geldt:

Bij ons bent u op werkdagen welkom tussen 08:00 uur 's ochtends en 20:00 uur 's avonds!

 

De Makroon