Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon

Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon

Online inschrijving

Online inschrijving


Wilt u zich bij onze praktijk inschrijven? Hier kunt u zich online inschrijven.
Herhaalrecepten

Herhaalrecepten


U kunt bij uw huisarts een verzoek indienen uw huidige medicatie te herhalen. Hier kunt u herhaalrecepten online aanvragen.
E-Consult

E-Consult


Heeft u een kleine, niet spoedeisende, vraag aan uw huisarts? Hier kunt u uw vraag voorleggen
.
Amsterdam Tourist Doctors

Amsterdam Tourist Doctors

Heeft u bezoek uit het buitenland en is er medische hulp nodig? Of bent u een expat zonder Nederlandse zorgverzekering? Hier vindt u onze Amsterdam Tourist Doctors.

Huisartsenpraktijk De Makroon binnenkort interactief

Huisartsenpraktijk De Makroon start binnenkort met een pilot (een eerste test) om naast de reguliere consulten, ook consulten via webcam aan te gaan bieden aan patienten die hiervoor interesse hebben. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het downloaden en installeren van een programma op uw computer. Meer informatie volgt hier binnenkort.
Samen werken aan uw zorg

Samen werken aan uw zorg

In onze praktijk streven wij ernaar u hoogwaardige, moderne, complete en toegankelijke medische zorg te bieden volgens de allerlaatste nationale- en internationale richtlijnen. Wij bieden ruime openingstijden, maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur. Onze consulten zijn 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten en kunt u zelf online inplannen. U kunt de hele dag voor bloedafname, urine-, ontlasting- en SOA (seksueel overdraagbare aandoeningen) onderzoek in ons eigen laboratorium terecht. Wij werken instensief samen met diētisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten in ons centrum en met diverse (para-) medisch specialisten in de buurt. Hier kunt u ons team ontmoeten.

© 2015 Huisartsenpraktijk De Makroon. All Rights Reserved. Designed By E & F Design