Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon

Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon

Online inschrijving

Online inschrijving


Wilt u zich bij onze praktijk inschrijven? Hier kunt u zich online inschrijven.
Herhaalrecepten

Herhaalrecepten


U kunt bij uw huisarts een verzoek indienen uw huidige medicatie te herhalen. Hier kunt u herhaalrecepten online aanvragen.
E-Consult

E-Consult


Heeft u een kleine, niet spoedeisende, vraag aan uw huisarts? Hier kunt u uw vraag per e-consult voorleggen
.
Amstelring De Makroon

Amstelring De Makroon

Bent u bewoner van Amstelring Verpleeghuis De Makroon en wilt u een afspraak met de huisarts? Meldt u zich bij uw verzorgende. Uw verzorgende reserveert voor u een plaats op de visitelijst. 
lichaam-197x263.jpg
Domus Magnus De Uylenburgh

Domus Magnus De Uylenburgh

Bent u bewoner van Domus Magnus De Uylenburgh en wilt u een afspraak met de huisarts? Meldt u zich bij uw verzorgende. Uw verzorgende reserveert voor u een plaats op de visitelijst. 
Openbare prikpost

Openbare prikpost

Huisartsenpraktijk De Makroon is een openbare prikpost voor het Reinier de Graaf Medisch Diagnostisch Centrum. Patiënten van andere zorgverleners die zelf geen bloed afnemen kunnen hiervoor bij ons terecht. Ook ander lichaamsmateriaal kan bij ons worden ingeleverd voor onderzoek.
prikstoel-237x263.jpg
Amsterdam Travel Clinic

Amsterdam Travel Clinic

Gaat u binnenkort op vakantie of zakenreis naar een ander (ver) land en heeft u deskundig reisgeneeskundig advies en/ of (reis)vaccinaties nodig? Dan kunt u bij onze Amsterdam Travel Clinic terecht. Amsterdam Travel Clinic is een officiëel Gele koorts centrum en aangesloten bij Reisprik en het LCR.
stempels-vaccinaties-346x263.jpg
Amsterdam Tourist Doctors

Amsterdam Tourist Doctors

Heeft u bezoek uit het buitenland, bent u zelf een toerist of een expat en is er een dokter nodig? Dan kunt u 24/7 bij onze toeristen - en hotel dokter Amsterdam Tourist Doctors terecht. Deze service is speciaal en uitsluitend voor personen zonder Nederlandse zorgverzekering.
Hotel-346x263.jpg
Moderne huisartsenpraktijk, middenin hartje Amsterdam!

Moderne huisartsenpraktijk, middenin hartje Amsterdam!

Welkom bij Huisartsenpraktijk De Makroon, een moderne en op service gerichte huisartsenpraktijk middenin hartje Amsterdam, vlakbij het Leidseplein. De nieuwste technologische- en wetenschappelijke ontwikkelingen worden door ons op de voet (op)gevolgd. Samen werken wij aan uw zorg. In het filmpje hiernaast presenteren wij graag aan u wie wij zijn en wat u van ons kunt verwachten!
Samen werken aan uw zorg

Samen werken aan uw zorg

In onze praktijk streven wij ernaar u hoogwaardige, moderne, complete en toegankelijke medische zorg te bieden volgens de allerlaatste nationale- en internationale richtlijnen. Wij bieden ruime openingstijden, maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur. Onze consulten zijn 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten en kunt u zelf online inplannen. U kunt de hele dag voor bloedafname, urine-, ontlasting- en SOA (seksueel overdraagbare aandoeningen) onderzoek in ons eigen laboratorium terecht. Wij werken instensief samen met diētisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten in ons centrum en met diverse (para-) medisch specialisten in de buurt.

Wilt u kennis maken met ons team van medisch en ondersteunend personeel? Dan kunt u ons hier ontmoeten!

Wilt u weten wat de nieuwste ontwikkelingen in de praktijk zijn? Hier vindt u altijd het laatste nieuws over de praktijk.

Wilt u door ons op de hoogte worden gehouden? Volg ons dan op Facebook!


Praktijk_laboratorium_346x200.jpg
Teamfoto-december-2016-346x263.jpg
©2017 Huisartsenpraktijk De Makroon - Medisch Centrum De Makroon - KB Medical Services.